Even boodschappen doen, een dagje erop uit of gewoon lekker koffie drinken bij vrienden, de CTM 737 maakt het allemaal mogelijk. Deze scootmobiel zorgt voor een grote vrijheid en mobiliteit.
De bediening van de vernieuwde CTM 737 is eenvoudig door het overzichtelijke dashboard, Na een korte oefening is het besturen van deze driewiel scootmobiel een koud kunstje. Het zitcomfort en de zithouding is optimaal door de instelbare stuurkolom in combinatie met de instelbare zithoogte en zitdiepte van de stoel. Een nog verdere instelling voor de persoonlijke wensen kan worden bereikt door de instelbare vering van de CTM 737. 
Op het dashboard is de snelheid eenvoudig in te stellen tot een maximum van 12 km per uur. Het lichte en rustige rijgedrag maakt rijden met de CTM 737 een plezier. Dmv de schakelaar op het dashbord kan gemakkelijk de max. snelheid gehalveerd worden. Hierdoor wordt het manoeuvreren in kleine ruimtes vereenvoudigd. De indicatie meter van de accu’s geven duidelijk weer wanneer het noodzakelijk is de scootmobiel opnieuw op te laden. Dit kan eenvoudig en veilig thuis gedaan worden met de automatische oplader.

Voorraad: 30+

Klik hier voor uw offerteaanvraag
Relevante producten
In de spotlight

Minos Alu Minos Alu

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
RevaDepot

Uw makelaar in (revalidatie)hulpmiddelen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.