Meer presteren dan u zich kunt voorstellen, gedurende een langere periode dan u voor mogelijk houdt.

Een actief leven is voor veel rolstoelgebruikers slechts een droom. Niet omdat het hen aan wilskracht ontbreekt maar omdat ze geen rolstoel hebben waarmee ze deze uitdaging kunnen aangaan. De Etac Elite vormt hierop een uitzondering. Een elegante, sterke en wendbare rolstoel met vast frame en een bijna onbeperkt aantal mogelijkheden aan instellingen en opties. 
Om ervoor te zorgen dat de gebruiker onze rolstoel optimaal kan gebruiken gedurende een zo lang mogelijke periode hebben we een groot aantal instellingen in de stoel ingebouwd. Zowel de zittinghoek als de hoek van de rugleuning zijn bij het standaardmodel onafhankelijk instelbaar. Daarnaast zijn de rugbespanning en de zitbespanning individueel instelbaar voor een optimale zitsituatie.
De stoel kan derhalve mee veranderen wanneer de omstandigheden daarom vragen. Bij gewijzigde kracht en vaardigheid kan de stoel altijd zodanig worden ingesteld dat opnieuw een goede zithouding en stabiliteit gerealiseerd kunnen worden. Het resultaat: comfort en balans, stabiliteit en wendbaarheid. Altijd.

Voorraad: 1


Klik hier voor uw offerteaanvraag
Bijlagen:
Relevante producten
In de spotlight

Minos Alu Minos Alu

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
RevaDepot

Uw makelaar in (revalidatie)hulpmiddelen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.