De Etac Next en Next Comfort zijn comfortabeler om in te zitten en leuker om in te rijden dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden voor een rolstoel met kruisframe. Voor een maximum aan comfort wordt gezorgd door de in hoogte verstelbare rugleuning en de spanbanden in de rugbekleding. De unieke stabiliteit zorgt  bovendien voor directe, snelle wendbaarheid, en de mogelijkheid te draaien en versnellen met een minimale aanraking van de grijphoepels. 
Aangezien onze wortels stevig liggen in het vervaardigen van rolstoelen met vaste frames, is het uitgangspunt van Etac altijd comfort en bewegingsvrijheid geweest. Toen wij besloten een rolstoel met kruisframe ontwikkelen, was het voor ons duidelijk dat we deze stoel zo comfortabel en wendbaar mogelijk zouden maken.

 

Etac Next
Geen ingewikkelde afstellingen meer

Wij sluiten geen compromissen waar het gaat om een stabiele zitpositie en een licht voort te bewegen rolstoel. Een Etac Next rolstoel biedt u alle instelmogelijkheden die u van een Etac rolstoel gewend bent. En een paar extra! Nooit meer een balhoofdhoek instellen, remmen verzetten of antikiep opnieuw monteren. De zithoogte wijzigt u in één simpele handeling en om de Etac Next nog beter te laten rijden is deze standaard uitgerust met schokdemping. En u had vast al gezien dat u op een Etac Next rolstoel 150 mm voorvorken kunt combineren met 75° beensteunen. Toch?

Voorraad: yes


Klik hier voor uw offerteaanvraag

In de spotlight

Minos Alu Minos Alu

Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
RevaDepot

Uw makelaar in (revalidatie)hulpmiddelen

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.